Palićko jezero - Promotivni spot

Palićko jezero

Pogledajte promotivni spot

Palićko jezero je atraktivno pre svega kupačima, ali sam centar nudi i druge vidove zabave, sportske aktivnosti, ali i obilazak rezervata prirode, posmatranje ptica, pešačke ture i foto-safari. Obala je veoma privlačna zbog svojih peščanih sprudova, staza za bicikliste, kao i poligona za učenje vožnje. Jezero je bogato ribom i ovo daje priliku zaljubljenicima u pecanje za aktivan odmor. Centar pruža i mogućnosti za lečenje i oporavak. Jezersko blato je bogato važnim mineralima sa lekovitim osobinama, a izvori mineralne vode imaju temperaturu od 25 °C. Obala jezera je duga oko 17km i celom svojom dužinom je uređena.

Par reči o apartmanu

Apartman Palićki cvet

Apartman Palićki Cvet se nalazi na svega pedesetak metara od obale Palićkog jezera, u mirnom i prijatnom okruženju,obezbeđujući istinsko uživanje onima koji priželjkuju odmor i tišinu, uz dugačke šetnje obalom jezera, daleko od svakodnevnog stresnog života, a leti uživanjem sunčajući se i kupajući u jezeru i termalnom bazenu.

Apartman raspolaže sa 3 ležaja i to jedan francuski ležaj i dva singl kreveta. Apartman ima poseban ulaz, terasu, kuhinju, kupatilo sa tušem i WC-om, TV(CATV), klimu, wireless internet u sobama i terasi, etažno grejanje, gostima je obezbeden parking, mogućnost pravljenja roštilja i kuvanja kotlića u dvorištu, mogućnost pecanja u neposrednoj blizini i vožnje biciklom.

  • kupatilo

    1
  • francuski ležaj

    1
  • singl krevet

    2

Najbitnije karakteristike

Miran kraj

Apartman Palićki Cvet se nalazi na svega pedesetak metara od obale Palićkog jezera, u mirnom i prijatnom okruženju, obezbeđujući istinsko uživanje onima koji priželjkuju odmor i tišinu.

Neposredna blizina jezera

Tokom letnje sezone otvoren je bar na samoj obali jezera, na samo 200m je termalni bazen sa lekovitom vodom, a u neposrednoj blizini su i sadržaji koji omogućavaju rekreaciju na plaži.

ZOO vrt

Poseta zološkom vrtu na Paliću je nezaobilazna posebno ako se boravi na odmor sa decom, obilazak Subotice i Ergele Kelebija je takođe atraktivno za sve posetioce.

Gastronomski užitak

Ne treba zaboraviti da Palić obilujemnoštvom restorana, Palić je stvoren za gastronomsko uživanje. Tu se mešaju slani i slatki ukusi, mešaju se narodi i njihove kuhinje.

Još poneka zanimljivost

Blizina mađarske granice

Veliki broj posetilaca odlazi na celodnevni boravak u Mađarsku gde se obavezno posećuje banja Morahalom - zimi sa zatvorenim termalnim bazenima a leti sa otvorenim bazenima i akva parkom. Obilazak Segedina i šoping u gradu sa mnogobrojnim megamarketima Corra, Tesco, Lidl i dr. kao i obilazak Segedinskog akva parka je posebno zadovoljstvo svih gostiju.

Potrebno Vam je još informacija... Pozovite nas odmah...

Nekoliko reči o lokaciji

Naš komšiluk

Apartman Palićki Cvet se nalazi na svega pedesetak metara od obale Palićkog jezera, u mirnom i prijatnom okruženju, obezbeđujući istinsko uživanje onima koji priželjkuju odmor i tišinu.

ZOO vrt

Laganim hodom

2.8 Km

Plažni bar

Laganim hodom

200 m

Restoran

Laganim hodom

60 m

Škola jedrenja

Laganim hodom

80 m

Peščani štrand

Laganim hodom

100 m

Vinarija Z.Bogdan

Automobilom

3.3 Km

Za sva pitanja

Naši kontakt podaci

Apartman Palićki cvet

(na obali Palićkog jezera)

Apartman raspolaže sa 3 ležaja, i to jedan francuski ležaj i dva singl kreveta. Apartman ima poseban ulaz, terasu, kuhinju, kupatilo sa tušem i WC-om, TV(CATV), klimu, wireless internet u sobama i terasi, etažno grejanje, gostima je obezbeden parking, mogućnost pravljenja roštilja i kuvanja kotlića u dvorištu, mogućnost pecanja u neposrednoj blizini i vožnje biciklom.